AYDIN / KOÇARLI - Çakırbeyli Ortaokulu

Mrt

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çocuğum Çocukluğum Projesi kapsamında velilerimiz , öğrencilerimizle ve birlikte belirlenen bir oyun etkinliği yaparak katılım sağlamışlardır. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıldönümü ve Şehitlerimizi Anma Günü okulumuzda hazırlanan programla gerçekleştirildi. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

Bilim ve teknolojinin önemini vurgulamak ve bilimsel düşünme yeteneğine sahip nesiller yetiştirmek hedefiyle, 1998 yılından itibaren her yıl 8-14 Mart tarihleri Bilim ve Teknoloji Haftası olarak kutlanmaktadır. Bilim ve teknoloji haftası okulumuzda yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır.

Mrt

Yaklaşık değeri 3,14 olan pi sayısı her yıl 14 Mart'ta "Dünya Pi Günü" olarak kutlanmaktadır. Okulumuzda da pi günü öğrencilerin hazırladığı eğlenceli matematik etkinlikleri ile kutlandı.

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 103. Yıl dönümü okulumuzda  hazırlanan programla kutlandı. İstiklâl Marşı'mızın kabul edilişinin 103. Yılında Vatan ve Millet uğruna emek vermiş, mücadele etmiş, gazi olmuş, şehit düşmüş tüm kahramanlarımız ile İstiklal şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Şbt

"TANIŞALIM BULUŞALIM STEMLE KODLAYALIM" etkinliği kapsamında Çakırbeyli ilkokulu 4.sınıf öğrencilerimize okulumuz bilişim teknolojileri öğretmeni Medayin UÇAR tarafından blok tabanlı kodlama eğitimi verilmiştir.

Şbt

Koçarlı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına okulumuz öğrencileri katılım sağlamıştır. Okulumuz öğrencilerinden Tuana ÖKSÜZOĞLU Pentago oyununda  ilçe 1.'si Olmuştur.  İlde okulumuzu ve ilçemizi temsil edecek olan öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz. Katılım sağlayan tüm öğrencileriimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda enerji tasarrufu haftası çeşitli etkinlikler ve kutlama programı ile kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencilere jandarma trafik ekipleri tarafından trafik ve servis güvenliği eğitimi verilmiştir.

Ara

Yerli mallarının üretilmesi, kullanılması ve toplumsal tutum bilincinin gelişmesi amacıyla Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası okulumuzda kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir programla  kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuzda gerçekleştirmiş olduğumuz programla andık.

Programın hazırlanmasında emeğii geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve programda görev alan tüm öğrenlerimize teşekkür ediyoruz.